Jul & Nyårshälsning

Lite information till alla medlemmar i Smålandsåkarnas Veteranförening

December 2020

Som ni alla vet blev inte året som vi önskade. Under året har styrelsen träffats 2 gånger samt haft ett telefonmöte den 9 november.

Eftersom vi fick ställa in det mesta inklusive årsmötet, kvarstår den tidigare styrelsen samt övriga valda. Vid telefonmötet den 9/11 fick vi tyvärr ställa in även halvårsmötet med julbord. Bestämdes också att behålla årsavgiften på 200:-. Tråkigt nog har 5 av våra medlemmar gått bort under hösten, och i nuläget är vi strax under 150 medlemmar.

Önskvärt är givetvis att vi blir flera, tänk efter om ni har någon pensionerad åkare i närheten som ni kanske kan värva till vår förening. Kontakta gärna någon i styrelsen om ni har förslag till aktiviteter eller annat. Ser ni att hemsidan är annorlunda är det helt rätt, den är under uppbyggnad, den kommer att fyllas på undan för undan, besök den gärna då och då.

Om ni har möjlighet, ring gärna till någon anhörig till de som gått bort i höst och som ni känner igen, han eller hon är säkert tacksam för en kontakt. Vet ni någon av våra medlemmar som kanske sitter ensam, slå gärna en signal eller ta kontakt, det kan säkert pigga upp. Att 2020 inte blev som vi hoppats är tråkigt, men vi får i stället hoppas på ett bättre 2021. Förhoppningsvis kommer vi att kunna göra något extra för det bidrag vi tacksamt fått ta emot från Åkeriföreningen, det var ämnat att bidra till årets julbord.

Till sist vill vi i styrelsen och aktivitetskommittén önska en riktigt

God jul och ett Gott Nytt 2021